Ons aanbod

De organisatie draait, u hebt een mooi span van medewerkers aan boord, maar op bepaalde plekken mist u een stuk dynamiek, effectiviteit en flexibiliteit. Soms ontbreekt de noodzakelijke kennis en ervaring.

Het aanbod van !Ambities geeft u de visie, lef en daadkracht die u in deze situaties nodig heeft om als HPO te kunnen functioneren door middel van haar tijdelijke authentieke organisatie professionals.

Onze belofte:

!Ambities is uw sparringpartner voor het realiseren van uw HPO .

  • !Ambities wil de sparringpartner zijn voor de ondernemer en adviseert hen bij de ontwikkeling van de noodzakelijke toekomstvisie.
  • !Ambities zal uw bedrijf en haar medewerkers ondersteunen in het succesvol aanpassen van de onderneming waardoor deze optimaal voorbereid zijn op de nieuwe economie.
  • !Ambities zal een aantal authentieke tijdelijke leiders aanbieden, die voldoen aan de gewenste HPO persoonskenmerken, waarmee de organisatie en de medewerkers in staat worden gesteld om op een effectieve en efficiĆ«nte wijze de transitie te maken naar de gewenste excellerende organisatie binnen een nieuwe economie.

Het aanbod van !Ambities zet 99% van alle uitdagingen om in tastbaar resultaat.

  • Concurrentievoordeel van de onderneming op peil brengen en houden (o.a. door inventie en innovatie).
  • Uw bedrijf (de klanten) ongeremd laten groeien met als belangrijkste succesfactoren: cultuur, leiding en medewerkers.
  • Kosten voorkomen en besparen op vele operationele gebieden binnen de bedrijfsvoering.
  • Optimaal functionerende teams van management & medewerkers volgens het HPO principe.

Het onderscheidende vermogen t.o.v. de concurrenten:

Het aanbod aan diensten van !Ambities onderscheidt zich van andere adviesbureaus, management consultants en interim-bureaus door een pragmatische aanpak (geen dikke rapporten, theoretische adviezen & aanbevelingen), en de ver strekkende zorgplicht: we zorgen voor blijvende verbeteringen en tastbare resultaten. High Performance is het resultaat.