Werkwijze

Het bedrijf of de directie welke een opdracht verstrekt aan !Ambities wordt gestimuleerd om door te groeien naar een nog succesvoller resultaat. De resultaten komen tot stand door de zeer praktische en adequate ondersteuning die !Ambities te bieden heeft. Bij onze aanpak en werkwijze komen alle bedrijfsonderdelen/aspecten, die uw organisatie tot een HPO organisatie zullen laten uitgroeien, aan de orde, dus ook de planning van een bedrijfsvisie, strategie, processen, technologie, leiderschap, personeel, cultuur en financiën.

Stappenplan:

  1. Diagnose, advies.
  2. HPO design.
  3. Ontwikkeling, invoering, uitvoering.
  4. Impactmeting en aanpassingen.

STAP 1 van onze werkwijze

In deze fase bepaalt u de investering!

Voordat u zich inschrijft voor het bijzondere HPO traject, is het belangrijk dat u kennismaakt met een unieke methodiek.

De prijs van een product of dienst komt normaal tot stand door een kostprijsberekening en een continuïteitsopslag.

99% van de creatieve organisatieadviseurs in de wereld hanteren een systeem van een vaste prijs, in de meeste gevallen vooraf te betalen. Voor klanten heeft dat een aantal nadelen:

  • U investeert het hele bedrag voordat u een traject ingaat, dus voor dat u het kan ervaren.
  • U investeert, maar weet niet zeker of er ook maar iets op u of uw bedrijf van toepassing is, dus ook de relevantie van de inhoud is onbekend.
  • U investeert, maar weet niet zeker of u door de activiteiten geïnspireerd zal worden om uw specifieke vraagstukken te verbeteren.
  • U investeert, maar weet niet zeker of de interacties met de adviseur u wel aanspreken.

Het gangbare tarief van een HPO professional is in Nederland  € 2500,- per dag. Vooraf te betalen wel te verstaan. Het motto is dan ook dat u niet het spel van anderen moet spelen, maar dat u uw eigen regels moet maken. Daarom hanteren we een investeringsstaffel die we graag met u persoonlijk bespreken.

Wat gaan we vervolgens verzorgen?

  • Een organisatieprofessional gaat  zorg dragen voor een heldere analyse van het bedrijf. De organisatieprofessional zal optreden als: een coach voor bedrijven, een gedreven implementator van advies, een operationele partner voor mens en organisatie.
  • De diagnose zal op een later tijdstip gepresenteerd worden en voorzien van  voldoende aanbevelingen om zelfstandig de veranderingen tot stand te brengen.

Bent u tevreden over het resultaat?

Dan kunnen we de voorbereidingen treffen om de volgende stappen te zetten.

STAP 2 HPO design.

STAP 3 Ontwikkeling, invoering, uitvoering.

STAP 4 Impactmeting en aanpassingen.

Deze stappen zijn maatwerk en zullen u gepresenteerd worden tijdens een van de werkafspraken.