Werkwijze

Het bedrijf of de directie welke een opdracht verstrekt aan ! Ambities wordt gestimuleerd om door te groeien naar een nog succesvoller resultaat.De resultaten komen tot stand door de zeer praktische en adequate ondersteuning die ! Ambities te bieden heeft. Bij onze aanpak en werkwijze komen alle bedrijfsonderdelen/aspecten, die uw organisatie tot een HPO organisatie zullen laten uitgroeien, aan de orde, dus ook de planning van een bedrijfsvisie, strategie, processen, technologie, leiderschap, personeel, cultuur en financiën.

Stappenplan:

  1. Diagnose, advies.
  2. HPO design.
  3. Ontwikkeling, invoering, uitvoering.
  4. Impactmeting en aanpassingen.

STAP 1 van onze werkwijze

In deze fase bepaalt u de investering!

Voordat u zich inschrijft voor het bijzondere HPO traject, is het belangrijk dat u kennismaakt met een unieke methodiek.

De prijs van een product of dienst komt normaal tot stand door een kostprijsberekening en een continuiteitsopslag.

99% van de creatieve organisatieadviseurs in de wereld hanteren een systeem van een vaste prijs, in de meeste gevallen vooraf te betalen. Voor klanten heeft dat een aantal nadelen:

  • U investeert het hele bedrag voordat u een traject ingaat, dus voor dat u het kan ervaren.
  • U investeert, maar weet niet zeker of er ook maar iets op u of uw bedrijf van toepassing is, dus ook de relevantie van de inhoud is onbekend.
  • U investeert, maar weet niet zeker of u door de activiteiten geïnspireerd zal worden om uw specifieke vraagstukken te verbeteren.
  • U investeert, maar weet niet zeker of de interacties met de adviseur u wel aanspreken.

Het gangbare tarief van een HPO professional is in Nederland  € 2500,- per dag. Vooraf te betalen wel te verstaan. Het motto is dan ook dat u niet het spel van anderen moet spelen, maar dat u uw eigen regels moet maken. Daarom hanteren we een investeringsstaffel die we graag met u persoonlijk bespreken.

Wat gaan we vervolgens verzorgen?

  • Een organisatieprofessional gaat  zorg dragen voor een heldere analyse van het bedrijf. De organisatieprofessional zal optreden als: een coach voor bedrijven, een gedreven implementator van advies, een operationele partner voor mens en organisatie.
  • De diagnose zal op een later tijdstip gepresenteerd worden en voorzien van  voldoende aanbevelingen om zelfstandig de veranderingen tot stand te brengen.

Bent u tevreden over het resultaat?

Dan kunnen de voorbereidingen treffen om de volgende stappen te zetten.

STAP 2.HPO design.

STAP 3 Ontwikkeling, invoering, uitvoering.

STAP 4 Impactmeting en aanpassingen.

Deze stappen zijn maatwerk en zullen u gepresenteerd worden tijdens een van de werkafspraken.