De economie op zijn keerpunt

Eerder dit jaar berichtte ik u al dat er een nieuwe economie in opbouw is. Prinsjesdag heeft het zelfde uitgangspunt en kan een bevestiging voor u zijn. Binnen deze nieuwe economie nemen we afstand van het Angelsaksische en het Rijnlands model. De Nuts economie, die gepaard zal gaan met participatie en deeleconomie, bouwt zich langzaam maar zeker op.

Ik kan me voorstellen dat de term Nuts economie u niet echt comfortabel overkomt. Wat is dat? Hoe werkt dat dan? Wat betekent dat dan voor mij en mijn bedrijf. Onzekerheden dus!

Maar de enige zekerheid is nu juist de aanwezigheid van onzekerheden. En die horen bij het ondernemerschap!

U moet als zelfstandig ondernemer heel sterk in de schoenen staan, nietwaar?

Uw persoonlijk inkomen is toch afhankelijk van de mate waarin u succesvol bent;

  • in het aantrekken van klanten
  • de verkoop van een product of een dienst
  • het excellent vervullen van de wensen van uw klanten waardoor u ambassadeurs bouwt die weer zorgen voor nieuwe opdrachten.

… en als dat nu even niet lukt? Want we hebben allemaal wel eens tegenspoed toch?

… dan moet u erg goed met die onzekerheid kunnen omgaan, vindt u ook niet?

FOUT!

U moet juist goed kunnen omgaan met de ZEKERHEDEN die de nieuwe economie u bieden als u op de juiste manier onderneemt.

Veel mensen denken dat ondernemen gaat over risico’s nemen en de sprong in het diepe maken, lef hebben en daadkracht tonen.

Niets is minder waar!……..

De huidige economie lijkt in geen opzicht op het Wilde Westen en je hoeft als ondernemer helemaal geen cowboymentaliteit te hebben.

Integendeel!

In deze tijd slaagt u juist met een gedegen aanpak, door het volgen van een formule die u de hoogst mogelijk zekerheid op succes biedt:

  • De juiste mensen om u heen die uw competenties aanvullen
  • Personen die durven tegen te spreken, u afremmen bij onverantwoorde beslissingen
  • Iemand die wil en kan helpen om verder te komen

Het goede nieuws voor u is dat ik een krachtige formule heb die de houvast geeft die u nodig heeft om weer tot de gewenste resultaten te komen.

Alles vraagt om een eerste stap

Het begint met zelfinzicht. Heldere bedrijfsinzichten, tastbare competenties, onophoudelijke inzet en creativiteit. Daar helpen we u me!

Stap 2 is benader een Creatieve Bedrijfsadviseur

Onze Creatieve Bedrijfsadviseurs zijn personen die niet alleen methodieken, trucjes en kennis inzetten. Ze vormen ze de flexibele schil voor die ondernemer die zaken wil afmaken, wil realiseren in teamverband ( zonder dat u de grip verliest)

De Creatieve bedrijfsadviseurs hebben dermate veel transferable skills dat ze zelfstandig of in teamverband 99,9% van alle issues kunnen wegnemen waardoor uw bedrijf WEL gaat doen wat het moet doen. En dat op een DUURZAME manier.

INDERDAAD!…. stap 2 doet wonderen.

De voorspelbaarheid van de resultaten die u krijgt door samen te werken met creatieve bedrijfsadviseurs van Maximum Nederland maakt dat u de doelen zonder extreme offers kan realiseren.

Daarom verbaast het ons ook nooit wanneer  iemand als u meer klanten, meer inkomen, meer voldoening, vrije tijd, etc. heeft gekregen… dankzij de samenwerking met Maximum Nederland!

Geplaatst in Uncategorized.