Denk anders, doe anders!

Een bedrijf dat de ambities heeft om in de toekomst grote winsten te behalen zal zijn verborgen talenten ontwikkelen tot nieuwe competenties. Bedrijfscompetenties zijn de basis voor een stralend succes. Bedrijven die de nodige competenties niet ontwikkelen lopen grote kans dat anderen hun plaats op de markt zullen innemen.

Knelpunt? Tijd vrijmaken voor strategie

Het nummer 1 knelpunt voor het realiseren van plannen voor 2016 is “tijd vrijmaken voor strategieontwikkelingen”.
De waan van de dag wint het toch vaak van tijd nemen om na te denken over de toekomst van de organisatie. Vaak wordt er daarom meer aandacht aan sales en marketing besteed, puur omdat dit direct resultaat oplevert.

Oplossing? Dat doen we samen;

Download hier het gratis E-book voor een stralende organisatie. Een doe het zelfpakket voor het aanleggen van een Duurzaam Rendement.
De creatieve bedrijfsadviseurs van Maximum Nederland hebben dermate veel transferable skills dat ze zelfstandig of in teamverband 99,9% van alle issues kunnen wegnemen waardoor uw bedrijf ongeremd kan doen wat het moet doen; Duurzaam Rendement realiseren.
Vraag hier informatie aan over Maximum Nederland waardoor u voor 395,- per maand verzekerd bent dat u de juiste personen om u heen heeft om snel en adequaat uw knelpunten op te lossen en de kansen tot succes in 2016-2017 vergroten tot 110%. ( Geen dikke rapporten, geen theoretische adviezen of aanbevelingen. Wel adequate ondersteuning en blijvende verbeteringen doorvoeren tot de resultaten tastbaar worden).

! Daadkracht is een product van Maximum Nederland. www.max-ned.nl

Tot snel; Bart Mijnster

Geplaatst in Uncategorized.