Een onbezorgde zomer werkt een stuk prettiger

Heerlijk!………U en uw team mogen op vakantie en komen daarna geheel uitgerust terug om de draad weer op te pakken. Wat een heerlijk vooruitzicht.

Wij nemen tijdelijk de doelstellingen waar

Tijdens de vakantieperiode loopt uw bedrijfsactiviteit gewoon door zonder u en uw team! De vakanties zullen verdeeld zijn over de zomerperiode waardoor de afdelingen soms op halve kracht draaien. Met Maximum Nederland blijft uw maandelijkse omzet gelijk met minder kosten dan normaal. Tevens voorzien we u van tips en trucs om na de zomer te kunnen excelleren.

Dit zonnige vooruitzicht is eenvoudig te realiseren. Het wordt een ontspannen zomer voor u en de vakantiegangers en thuisblijvers van uw bedrijf, zodra u een tijdelijke kracht van Maximum Nederland inschakelt. Met Daadkracht organiseren we op ieder specialisme en in ieder vakgebied op management en operationele ondersteuning. Onze specialisten zijn door heel Nederland aanwezig en inzetbaar.

Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers zijn voor veel ondernemingen een doorslaggevende succesfactor. In veel branches wordt het daarbij moeilijker en moeilijker om passende kandidaten te vinden, voornamelijk in de vakantie periodes. Ondersteuning vanuit Maximum Nederland komt bij u versterkt in het middelpunt van de ondernemingsactiviteiten te staan, nieuwe trends en innovatieve maatregelen worden besproken en in de praktijk toegepast.

Kortom; U heeft de juiste persoon op de juiste plek. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over vervanging bij ziekte of onderbezetting. De administratieve zaken er omheen regelen wij voor u.

Indien u iemand nodig heeft; staan wij voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door een email te sturen aan max-ned@live.nl. Wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren.

Wilt u direct zelf actie ondernemen, Bart Mijnster is telefonisch bereikbaar via 06-81882678

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.