doelen, ketenintegratie, sociale innovatie
sociale innovatie

Ontwaken en klaar voor 2019

Is uw organisatie klaar voor de doelen van 2019?

Het begin van 2019 is een prachtig moment om te ontwaken. Een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw organisatie. Ondernemersschap 3.0 met innovatie en ketenintergratie is zo'n nieuwe dimensie. Door je eigen netwerken te koppelen aan andere ontstaat er een geheel nieuwe dynamiek. Sociale innovatie is de volgende in rij.
sociale innovatie

Mee in de ontwikkeling!

Het is bij onmogelijk om de nieuwste werk- en denkwijzen uit de weg te gaan. Moderne technologieën en communicatiemogelijkheden beïnvloeden digitale middelen binnen een bedrijf. Daarnaast zijn de visie op werken en denken constant aan diverse invloeden onderhevig. Toekomstgericht zullen ondernemingen ook mee moeten in de moderne trends van nu en morgen. Het beeld naar buiten kan al snel stoffig en onbetrouwbaar worden. Dat beeld kan een organisatie schade berokkenen die helemaal niet nodig is.
sociale innovatie

Aan de slag met Ondernemerschap 3.0 en sociale innovatie.

Laten we beginnen met doorgronden wat ondernemerschap en sociale innovatie uw organisatie kan brengen. Ze hebben op verschillende bedrijven en bij verschillende afdelingen een geheel andere uitwerking. Veel medewerkers zullen hun eigen visie hebben over verbeterpunten en hun eigen prestatievermogen. Breng een keer in kaart welke individuen meer zouden kunnen en willen. Kunnen werkwijze anders ingericht worden? Wellicht waarbij iedereen zich happy bij voelt. Een werkwijze die op de eerste plaats sneller is en een beter resultaat behaald.

In de waan van de dag gaan veel ideeën verloren. Het is ook geen eenvoudig proces. Het vraagt vaak om buiten gebaande paden te gaan. Als u ergens kan optimaliseren dan kost dat soms elders weer efficiency. Probeer trajecten zo kort, klein en meetbaar mogelijk te houden. Zo houdt u de regie en ziet u snel of het gewenste effect wordt bereikt, of dat alles opnieuw de tekentafel op moet.

Met de brede ervaring van Maximum Nederland helpen wij u om die complexe trajecten te ondersteunen. Specialisten in personeelsontwikkeling, interim- en procesmanagement helpen u naar een integrale oplossing. Zo werken we samen om duurzame resultaten te realiseren.
Geplaatst in Uncategorized en getagd met , .