Toekomst bestendig!

Perspectief 2017, en wat kunt u daar mee doen?
Democratisch
Europa kraakt in al zijn voegen. Veel landen zullen serieuze problemen moeten aanpakken.
Veel inwoners van Europa voelen zich niet gehoord door de huidige volksvertegenwoordigers en uiten dit op hun eigen manier.In Nederland lijkt dat niet anders te zijn. Maar liefst 81 politieke partijen willen meedoen aan de verkiezingen in maart 2017. Dat zijn veel en meer bewegingen dan voorgaande verkiezingen. Je zou kunnen zeggen dat dit wildgroei is en/of de versplintering van politiek Nederland betekend. Misschien is dit ook wel waar. De grotere partijen horen de burgers en ondernemers wel maar luisteren ze ook?
Wellicht accepteert de bezorgde burger en ondernemer het niet langer om op de democratische manier gehoord te worden. Je start dan gewoon een eigen beweging of nieuwe politieke partij. De basis van onze democratie is toch dat iedereen mag meepraten. Ons allen bekend als het poldermodel. Mooi toch?
Wat kan dit voor uw onderneming betekenen?Economisch
Ondanks de turbulente gedachten en gevoelens lijken alle economische indicatoren ons goed gezind. Kijk maar eens naar de conjunctuur. Door middel van de conjunctuurklok kunnen we de ontwikkelingen tot op dit moment volgen.
Hier kunt u het feitelijke herstel van Nederland waarnemen. Bekijk hier de video in relatie tot de economische crisis van 2008 https://www.youtube.com/watch?v=Ud9DcmDxYqU
Hebt u de positieve resultaten al binnen?Groei van de wereldeconomie en wereldhandel
In 2017 wordt de Europese economische groei gedrukt door de toegenomen onzekerheid als gevolg van de Brexit. Maar wat dacht u van de turbulentie in Frankrijk, de chaos in Italië en verkiezingsperikelen in Duitsland. Het werkt hier allemaal aan mee.Problemen in de Europese bankensector en onzekerheid over de ontwikkeling van de Chinese economie vormen neerwaartse risico’s voor de wereldeconomie. De effecten voor de Nederlandse economie op een rijtje.

  1. De Nederlandse economie blijft gestaag groeien met 1,7%, ondanks een drukkend effect van het referendum over de Brexit en de lagere gasproductie in 2017.
  2. De investeringsgroei was in 2016 groot maar zal naar verwachting afvlakken in 2017.
  3. De overheidsbestedingen zullen ook bijdragen aan de groei, mede dankzij een positieve impuls vanuit de begroting voor 2017.
  4. De werkloosheid daalt  naar 5,4 % en stabiliseert in 2017.
  5. De toename van de koopkracht is ongeveer 1,2%

Zijn dit nu kansen of bedreigingen voor u?  Eén ding is wel helder; Uw klanten zijn op zoek naar toegevoegde waarde. Voor u en ons zaak om de behoefte van klanten goed op het netvlies te hebben en houden. Alleen op deze manier kunnen we er voor zorgen dat een stukje van de koopkrachtontwikkeling bij uw bedrijf terecht komt. Het is dan ook van belang dat u op de hoogte bent wat deze economische ontwikkeling voor u zal betekenen Onderscheidend vermogen aanleggen dat voldoende concurrentie voordeel oplevert waardoor de investeringen bij u geplaatst wordt schreeuwt om uw aandacht ?

Een bedrijf dat de ambities heeft om in de toekomst grote winsten te behalen zal zijn verborgen talenten ontwikkelen tot nieuwe competenties. Bedrijven die de nodige competenties niet ontwikkelen lopen grote kans dat anderen hun plaats op de markt innemen.

Bedrijfscompetenties zijn de basis voor een stralend succes.
Knelpunt? Tijd vrijmaken voor strategie;
Knelpunt nummer 1 voor het realiseren van uw plannen voor 2017-2021 is “tijd vrijmaken voor strategieontwikkelingen”.
De waan van de dag neemt vaak de overhand terwijl de tijd nemen om na te denken over de toekomst van uw organisatie meer aandacht verdiend. Vaak wordt er automatisch meer aandacht aan sales en marketing besteed, puur omdat dit direct resultaat oplevert.

Oplossing? Dat doen we samen;
De creatieve bedrijfsadviseurs van Maximum Nederland hebben dermate veel transferable skills dat ze zelfstandig of in teamverband 99,9% van alle issues kunnen wegnemen waardoor uw bedrijf ongeremd kan doen wat het moet doen; Duurzaam Rendement realiseren.
Download hier het gratis E-book voor een stralende organisatie. Een doe het zelfpakket voor het aanleggen van een Duurzaam Rendement.
Vraag hier informatie aan over Maximum Nederland waardoor u voor 395,- per maand verzekerd bent dat u de juiste personen om u heen heeft om snel en adequaat uw knelpunten op te lossen en de kansen tot succes in 2017-2021 vergroten tot 110%. ( Geen dikke rapporten, geen theoretische adviezen of aanbevelingen. Wel adequate ondersteuning en blijvende verbeteringen doorvoeren tot de resultaten tastbaar worden).
! Daadkracht is een product van Maximum Nederland. www.max-ned.nl

Tot snel; Bart Mijnster
Geplaatst in Uncategorized.