We kijken weer uit naar een fijne & succesvolle samenwerking in 2017 

Voor u verder leest, zeg eens eerlijk en hard op … Wat zijn uw hart verlangens voor 2017?
Heeft u er minimaal twee? ……… Heeft u die doelen gesteld, dan zal uw omgeving en het universum hun werk gaan doen.

Bent u klaar voor nieuwe geldstromen in 2017?
Wat zijn uw organisatie en uw persoonlijke doelstellingen in 2017? Waar liggen voor u kansen om nieuwe geldstromen te verwezenlijken in het nieuwe jaar? Weet u al welke activiteiten & processen u hiervoor wilt gaan verbeteren?

Heel even terug kijken …
2016 stond vooral in het teken van ‘de nieuwe Economie’ waardoor veel organisaties met de nieuwste werk- & denkwijzen aan de slag zijn gegaan. De nieuwste moderne snufjes en technologieën hebben zowel de digitale als de technische middelen binnen bedrijven sterk beïnvloed in 2016. Zo is de manier van werken, het management, de visie & de missie van veel bedrijven aan diverse invloeden onderhevig geweest. Dit is tweeledig, er zijn of dieptepunten geweest of successen behaalt.
Maximum Nederland ziet met regelmaat dat bedrijven die de lange termijn visie uit het oog zijn verloren, bijvoorbeeld door dagelijkse routine, niet de beoogde successen in 2016 hebben behaald.
Sterker nog, er zijn vaak meerdere uitdagingen bijgekomen waardoor die gedroomde nieuwe geldstromen zijn belemmerd.Het is noodzakelijk om de Business case te verversen of een nieuw verdienmodel te vermarkten maar dan wel goed voorbereid en zeker niet op eigen houtje. Dat is bijna vragen om problemen.
Natuurlijk was 2016 een bewogen jaar voor ons allen. Vele mensen op zoek naar een betere toekomst, de Brexit, de couppoging in Turkije en het Trump effect zullen de verhoudingen binnen Europa voor goed veranderen. De samenleving is dynamisch en verandert onomkeerbaar. Het thema ‘Tolerantie’ is bepalend voor vele denkstijlen van ondernemers. De één wil nu juist doorpakken om zijn ambities waar te maken en de ander wil het liefst zijn bedrijf verkopen.

Blik op de toekomst
Vertalen we de lessen naar 2017 & verdere toekomst dan zal het van cruciaal belang zijn om nu op de juiste manier naar het komend jaar te kijken en zal blijken of we de wake-up call ** van Dik Bijl niet uit het oog verloren zijn.
**= Dik Bijl is een organisatiepsycholoog die de vierde industriële revolutie voorspelt in zijn boek ’alles wordt anders’. Hierin beschrijft hij de maatschappelijke trends waar je als ondernemer op korte en lange termijn op in moet kunnen spelen, vragen & ontwikkelingen. Zoals: Sociale innovatie en Entrepreneurship, robots in het MKB, zelfrijdend transport, 3D printen, Biotechnologie, Nano technologie, ondernemen zonder bank, multiculturele vraagstukken, etc.
Organisaties die overeind willen blijven en willen excelleren staan in deze dynamische & bewegende  tijden voor uitdagingen. Zij mogen de toekomst niet meer uit het oog verliezen.
Immers de verandering is de enige constante.
Dagelijkse activiteiten & processen moeten continu gevolgd worden en in goede banen worden geleid waardoor de kwaliteit van output verhoogt. Met succes zal dit dan resulteren in tijd, geld & energie besparingen. De verbetering van de cashflow kan direct gebruikt worden om nieuwe uitdagingen en die gedroomde nieuwe geldstromen te gaan ontwikkelen. Zo wordt de organisatie conjunctuur ongevoelig. Vet op de botten en we kunnen weer een stootje opvangen.
Om dit te bereiken zullen wel alle ogen en zielen gericht moeten zijn op verbetering & innovatie om zo toekomstige uitdagingen te zien, te accepteren en aan te kunnen (de continu lerende organisatie).
Om nu eindelijk aan de slag te gaan met voornoemde verbeteringen is het verstandig om een externe professional mee te laten kijken naar de huidige situatie. Laat het nu ons vak zijn om de hartverlangens van ondernemers te realiseren. Maximum Nederland is u graag van dienst met de nodige inspiratie, innovatie & daadkracht. We zijn gewend om lastige issues te benoemen en op te ruimen.

HOE:
!SOMS tijdelijk management geeft u direct toegang tot een ervaren, hoog gekwalificeerde manager die u helpt bij het wegnemen van ‘gedoe’ waardoor u handen en tijd vrij houdt om ongeremd te kunnen groeien.

!Doen helpt u om uw medewerkers te ontwikkelen, te trainen, op te leiden of zelfs om te scholen waardoor toekomstplannen een betere fundering krijgen. Veranderingen succesvol implementeren begint met acceptatie van de verandering.

Met onze business unit !Daadkracht zult u een duidelijk inzicht krijgen van de mogelijkheden en nieuwe kansen voor nieuwe geldstromen binnen uw organisatie. !Daadkracht ververst, vernieuwt bestaande verdienmodellen en realiseert creatieve bedrijfsconcepten met als doel nieuwe geldstromen te realiseren. Tevens helpen wij met een onderscheidende positie in de markt te realiseren. Het onderscheidende vermogen, ontwikkelen & implementeren we tot winstgevende businessconcepten binnen of buiten de bestaande organisatie.

Wij weten dat het klaarstomen van een organisatie voor de uitdagingen die het nieuwe jaar zullen brengen niet zonder slag of stoot zullen gaan. Het is niet gemakkelijk om de kwaliteit van de huidige processen in kaart te brengen, knelpunten & verbeterpunten te constateren en deze door te voeren zonder dat de dagelijkse werkzaamheden er last van hebben. Hierdoor is het aan te raden om gebruik te maken van de expertise van een betrouwbare en kundig partner zoals Maximum Nederland.
Wij wensen u, uw organisatie en uw medewerkers een zeer effectief en succesvol 2017!
Neem gerust contact op om even te sparren en snel een aantal antwoorden te krijgen waar u vandaag nog mee aan de slag kunt. Wij zijn er om u te helpen en te beschermen.

“Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.”
Henry Ford

                                                                                                                           Op een fijne samenwerking in 2017

Geplaatst in maximum nederland.