Werkwijze

Hoe werkt Maximum Nederland

De specialisten van Maximum Nederland zijn stuk voor stuk resultaatgericht, energiek en daadkrachtig. Ze zijn zelf ook ondernemer en putten uit jarenlange ervaring binnen diverse organisaties. Ons flexibele netwerk van zelfstandige specialisten staat garant voor kwaliteit en continuïteit. Onze werkwijze is transparant. De heldere offertes, planningen en meetbare resultaten zorgen er voor dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Onze kernwaarden

  • Verbindingen leggen: Wij brengen mensen bij elkaar binnen en tussen organisaties en verbinden hun ideeën.
  • Energie brengen:  Ons enthousiasme brengt mensen op alle niveaus van een organisatie in beweging.
  • Geven en gunnen:  Wij delen onze kennis en ons netwerk zodat de opdrachtgever het optimale resultaat krijgt.
  • Initiatief nemen:  Wij zoeken voortdurend kansen en mogelijkheden om onze opdrachtgevers verder te brengen.

Maximum Nederland: resultaatgericht, energiek en daadkrachtig. In samenwerking met:

  • !Daadkracht: voor het tot stand brengen van noodzakelijke inventie, creatie en innovatie rond de kerncompetenties van de onderneming. (www.daadkracht-nu.nl)
  • !Ambities: voor het doorgroeien en/of corrigeren van de onderneming. (effectiviteit en efficiëntie symptomen) (www.ambities.eu)
  • !Soms: tijdelijk management om de correcties/doorgroei tot stand te brengen, opvang van tijdelijke personeelslacunes. (www.soms-breda.nl)
  • !Doen: het beste halen uit jezelf: dat is waar het om draait in de trainingen van onze partner !Doen. Zij leren u en uw medewerkers de fijne kneepjes op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie, feedback en het nemen van verantwoordelijkheid. (www.nu-doen.nl)
  • !Het Kantoor: financiële en administratieve dienstverlening maar ook Subsidie en sponsor specialisten: voor de oplossing van issues, innovatieprojecten en internationalisering.
Daadkracht

!DAADKRACHT

Voor het tot stand brengen van noodzakelijke inventie, creatie en innovatie rond de kerncompetenties van de onderneming.

doorgroeien van organisaties

!AMBITIES

Scan voor het doorgroeien en/of corrigeren van de onderneming. (effectiviteit en efficiëntie symptomen)

DOen

!DOEN

Levert de gewenste competentieontwikkeling om continu de juiste mensen op de juiste plaats te kunnen laten excelleren.

Soms

!SOMS

Tijdelijk management om de correcties/doorgroei tot stand te brengen, opvang van tijdelijke personeelslacunes

Maximum Nederland heeft bewust gekozen voor Het Nieuwe Werken. Flexibele kantoorlocaties, werken in de cloud en bereikbaarheid via e-mail en mobiele telefoon.