! Ya está…..en we gaan gewoon weer aan het werk

Na een onbezorgde zomer hebben we weer helder zicht op de toekomst.

Welkom terug, of nog een fijne vakantie, hoe zal ik nu openen, dat zal er om hangen deze keer zo half augustus. Maar ik wens het je beide even graag toe. Of je nu van een actieve vakantie houd of liever aan het strand ligt, dat maakt allemaal niet uit.

Weer terug en het hoofd helemaal leeg, uitgerust, en in een ontspannen sfeer weer aan het werk. Warm welkom geheten door uw collega’s en een opgeruimd bureau.

Vaak duurt dit ontspannen uitgeruste gevoel niet heel lang door een (te) volle email inbox, een lange to do lijst en verschillende brandjes die geblust dienen te worden. Ondernemers zijn hebben vaak binnen een paar dagen alweer het gevoel weken aan het werk te zijn.

Door structuur te brengen in de chaos en eerst de primaire activiteiten aan te pakken na uw welverdiende vakantie kunt u langer nagenieten van uw rust. Maar hoe maakt u nu de juiste keuzes? Welke activiteiten hebben voorrang?

Het is belangrijk om eerst een gedegen inventarisatie te doen van de status van de klanten en van uw interne organisatie.

• Volgen de afdelingen en/of medewerkers nog de juiste koers?
• Wie heeft er hulp, sturing of advies nodig?
• Welke activiteit heeft focus nodig ?
• Voor welke activiteit is het 5 voor twaalf? Waar zitten de knelpunten?
• Welke klanten zijn niet goed voor uw organisatie en zou u op gepaste wijze afstand van moeten nemen?

Zo zijn er nog veel andere vraagstukken die u kunt hanteren in de status update die u na uw vakantie doet. Na het verzamelen en onderzoeken van de verschillende ( knel ) punten is het zaak om deze goed in kaart te brengen en duidelijk te maken waar de nood het hoogst is.

De voorbereiding van een goed uitgeruste vakantie begint al voordat u op vakantie gaat. Het lijkt wellicht een uitdaging in de drukte van het alledaagse leven maar Maximum Nederland biedt u verschillende producten en diensten om u en uw organisatie tijdig te helpen.

Het wordt ontspannen resultaten boeken voor u, als u de extra daadkracht van Maximum Nederland inschakelt.
U heeft dan de beschikking over juiste personen, producten en diensten om uw organisatie vanuit elke denkbare situatie te helpen en op het groeipad te houden.

Maximum Nederland biedt u al meer dan 15 jaar het voordeel van resultaat gerichte producten, diensten en professionals.
Maximum Nederland helpt u en uw organisatie met kennis, kunde, lef en de noodzakelijke daadkracht.

Geplaatst in maximum nederland.