Daadkracht realiseert de hartverlangens van ondernemers, bedrijven en instellingen.

! Daadkracht realiseert creatieve bedrijfsconcepten die gaan leiden tot nieuwe geldstromen en helpt uw organisatie om een onderscheidende positie in de markt te realiseren door het ontwikkelen en implementeren van winstgevende business-concepten binnen de bestaande organisatie.

Welkom bij ! Daadkracht

! Daadkracht ontwikkeld creatieve bedrijfsconcepten die gaan leiden tot innovatie en groei van uw organisatie. We realiseren het onderscheidend vermogen tot een permanenten voorsprong ten opzichte van uw concurrentie. ! Daadkracht neem het initiatief van u over en helpt uw organisatie door het ontwikkelen en implementeren van winstgevende business-concepten. Vanuit de expertise in business creatie, productontwikkeling, bedrijfskunde, marketing en procesmanagement hebben wij de juiste personen beschikbaar om de transformatie van idee naar uitgewerkt productconcept succesvol te doorlopen.

Nieuwsgierig over onze mogelijkheden?

Neem gerust eens contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie!

! DAADKRACHT is één van de business units van Maximum Nederland die bedrijven en ondernemers helpt betere resultaten te behalen op diverse vlakken.

! Ambities

Scan voor het doorgroeien en/of corrigeren van de onderneming. (effectiviteit en efficiëntie symptomen)

! DOEN

Levert de gewenste competentieontwikkeling om continu de juiste mensen op de juiste plaats te kunnen laten excelleren.

! SOMS

Tijdelijk management om de correcties/doorgroei tot stand te brengen, opvang van tijdelijke personeelslacunes