!Daadkracht realiseert de hartverlangens van ondernemers, bedrijven en instellingen.

!Daadkracht realiseert creatieve bedrijfsconcepten die gaan leiden tot nieuwe geldstromen en helpt uw organisatie om een onderscheidende positie in de markt te realiseren door het ontwikkelen en implementeren van winstgevende business-concepten binnen de bestaande organisatie.
Daadkracht

Welkom bij !Daadkracht

!Daadkracht ontwikkelt creatieve bedrijfsconcepten die gaan leiden tot innovatie en groei van uw organisatie. We realiseren het onderscheidend vermogen tot een permanente voorsprong ten opzichte van uw concurrentie. !Daadkracht neem het initiatief van u over en helpt uw organisatie door het ontwikkelen en implementeren van winstgevende business-concepten. Vanuit de expertise in business creatie, productontwikkeling, bedrijfskunde, marketing en procesmanagement hebben wij de juiste personen beschikbaar om de transformatie van idee naar uitgewerkt productconcept succesvol te doorlopen.

Maximum Nederland

!Doen maakt onderdeel uit van Maximum Nederland. Wij helpen bedrijven en ondernemers betere resultaten te behalen. Een breed aanbod management ondersteuning die de missende puzzelstukjes vormen van ondernemend Nederland.
Maximum Nederland
Ambities Scan voor het doorgroeien en/of corrigeren van de onderneming. (effectiviteit en efficiƫntie symptomen)
Soms Tijdelijk management om de correcties/doorgroei tot stand te brengen, opvang van tijdelijke personeelslacunes.
Doen Wij verzorgen trainingen, cursussen en workshops aan personeel, management en organisaties.