Lees tijd:

Proces Optimalisatie

Uw omzet stagneert? Dan is het tijd om stil te staan, om u heen te kijken en nieuwe normen te bepalen. !Soms biedt u de ondersteuning, diensten en producten die u hiervoor nodig heeft.

Blik op de toekomst

Na een gedegen scan van uw bedrijf, haar structuur, de bedrijfsprocessen en de markt waarin deze zich bevindt, richten wij onze blik op haar toekomst. Op basis daarvan presenteren wij u een gedetailleerd plan van aanpak in een heldere taal. Meten en continu verbeteren zijn hierin de sleutelwoorden.

De kracht en wijsheid voor een succesvoller bedrijf is vaak binnen uw bedrijf aanwezig. Dit oplossende vermogen halen we boven. We koesteren, stimuleren en voeden het. Ideeën komen tot bloei. Na overleg wordt dit het uitgangspunt voor de nieuwe koers, de toekomstvisie, gezamenlijk gedragen door uw medewerkers.

Jarenlange ervaring

!Soms heeft een brede ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen- en concepten in diverse branches.
We bekijken de nieuwe koers vanuit een industriële, zakelijke, juridische en/of financiële invalshoek. Met deze input werken wij de nieuwe koers uit in een gedegen optimalisatieplan.

Uitwerking van het optimalisatieplan

Het uitwerken van uw bedrijfsplan kan binnen of buiten uw bedrijf plaatsvinden. Als u besluit het bedrijfsplan binnen uw bedrijf te laten uitwerken dan treden wij op als projectleider. Vaak zijn wij katalysator bij de veranderingsprocessen. Ook opereren wij als begeleider, coach, deskundige, coördinator of manager. In sommige gevallen kunnen wij uw bedrijfsplan buiten uw bedrijf uitwerken. !Soms neemt het optimalisatiesplan dan van u over, ontwikkelt het en biedt het u aan. Na akkoord, wordt het binnen uw bedrijf geïmplementeerd.

Wat levert het u op?

Gemak

Met een minimale inspanning van uw eigen personeel maakt de scan de huidige situatie duidelijk en worden de bedrijfscompetenties en nieuwe normen ontwikkeld tot er daadwerkelijk verbetering zichtbaar is

Genot

Er ontstaat een gedegen plan van aanpak gevolg door een boeiende uitwerking en samenwerking.

Gewin

Door creativiteit komen ideeën tot bloei. Een transparante en pragmatische aanpak leidt tot een tastbaar rendement. Op deze wijze groeit uw bedrijf naar een nog succesvoller resultaat. 

Misschien ook interessant

Project Management

Project Management

Uw bedrijfsresultaten stagneren? Uw eigen personeel heeft de oplossingen! Het is tijd om stil te staan, goed uw...

Lees meer
Organisatie advies

Organisatie advies

Flexibiliteit en daadkracht Elke organisatie moet kunnen inspelen op veranderingen in de bedrijfsomgeving. Het is...

Lees meer