Lees tijd:

Time management

Bij veel trainingen time management gaan deelnemers na afloop met een agenda naar huis waarin ze met goede hulpmiddelen hun dagelijkse activiteiten gestructureerd in gaan richten. Dat is een werkwijze waarmee u uw tijd beter onder controle krijgt en die zeker werkt.

Deze training is vooral gebaseerd op het idee dat u nadenkt over het doel van uw functie en uw activiteiten vooral daar op richt. Veel tijd van elke medewerker gaat immers verloren aan activiteiten die ver staan van de reden waarom hij of zij is binnengehaald. Onderzoek wijst uit dat dit ‘interne verzuim’ vaak oploopt tot boven de 50% van de werktijd. Dat betekent dat u nadenkt over waar u “ja” en waar u “neen” tegen zegt en vooral ook hoe u “neen” zegt.

Resultaten en competenties

Meer doen in minder tijd. Te ontwikkelen competenties: Zelfbeheersing, plannen en organiseren en communicatieve vaardigheden.

Inhoud

  • Het doel van uw functie en de wijze waarop u die doelen realiseert
  • Time management en ‘neen’ zeggen
  • Omgaan met stoorzenders
  • Plannen en delegeren
  • Praktische tips

Werkwijze

Deelnemers houden voor de training gedurende een periode van één week hun tijdbesteding bij. Discussies, uitwisselen van ervaringen, korte theoretische achtergronden en oefeningen (met behulp van video opnames) die inzicht bieden in eigen kwaliteiten zijn de gebruikte didactische werkvormen. Er is naslagmateriaal beschikbaar.

Bekijk product

Doelgroep

Iedereen die effectiever met zijn tijd wil omgaan. ( geschikt voor leidinggevenden en niet leidinggevende medewerkers )

Duur en tijden

Eén dag van 9.30 – 21.30 uur

Plaats en data

Op aanvraag

Aantal deelnemers

8 - 12

Kosten

€ 700,- per dagdeel excl. btw