!Doen levert (in company) trainingen, cursussen en workshops die organisaties en haar medewerkers voorzien van de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een vernieuwde economie.

De trainers van ! Doen kenmerken zich door integriteit, betrokkenheid, toewijding en professionaliteit. Op een plezierige doch confronterende en directe manier worden een grote dosis kennis en vaardigheden overgebracht op uw medewerkers. Zonder mooie woorden, uitgebreide onderzoeken en rapporten zorgen we ervoor dat uw medewerkers goed geëquipeerd zijn voor hun taken. Met een gedegen vooronderzoek doorgronden we het ontwikkelingsniveau van uw medewerkers. Op basis van de resultaten organiseren we een training op maat en presenteren wij u een effectief plan van aanpak.

Jij !…. 100%+1…….Heb jij dat onderscheidend vermogen?

Lever jij de meerwaarde met net dat procentje meer, waardoor je organisatie succesvol is?
Bereid je voor op je nieuwe rollen en taken?
Niet afwachten maar DOEN. Denken, durven en doen en dan volgt bewust,bereid,bekwaam.

Voor bedrijven & instellingen Vergrijzing, ontgroening en economische groei//krimp leiden ertoe dat menselijk kapitaal uit de organisatie vloeit en vervanging niet altijd beschikbaar is. De (in company) trainingen, cursussen en workshops van ! Doen zijn erop gericht deze “know what” en “know-how” te behouden en/of te versterken zodat u klaar bent voor onvermijdelijke maar zeer welkome economische hoogtij-dagen.

Onderneem dus vandaag nog actie!

Onze trainingen

! DOEN heeft een groot aanbod aan trainingen, cursussen en workshops. Zie hieronder de categorieën van de vakgebieden waar de trainingen in zijn onderverdeeld.

Management

Commercie

Persoonlijke effectiviteit

Inkoop

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

! Doen is één van de business units van Maximum Nederland die bedrijven en ondernemers helpt betere resultaten te behalen op diverse vlakken.

! DAADKRACHT

Voor het tot stand brengen van noodzakelijke inventie,creatie en innovatie rond de kerncompetenties van de onderneming.

! SOMS

Tijdelijk management om de correcties/doorgroei tot stand te brengen, opvang van tijdelijke personeelslacunes

! AMBITIES

Scan voor het doorgroeien en/of corrigeren van de onderneming. (effectiviteit en efficiëntie symptomen)