!Doen levert trainingen, cursussen en workshops.

Wij verzorgen trainingen, cursussen en workshops aan personeel, management en organisaties.

Hoe?

Op een plezierige doch soms confronterende wijze worden een grote dosis kennis en vaardigheden overgebracht op de cursisten.

Met een vooronderzoek toetsen we de voorkennis en het ontwikkelingsniveau van de cursisten. Op basis van de resultaten organiseren we een training op maat en presenteren wij u een effectief plan van aanpak.

Waarom?

Ondernemend Nederland ontwikkeld super snel. Elke organisatie heeft de uitdaging dat de mensen die erin werken hierin meekunnen. Organisaties verschuiven vaak in activiteit waardoor personeel en management ook nieuwe vaardigheden moeten aannemen.

!Doen stelt zich ten doel samen te staan in de ontwikkeling van mensen bij organisaties. Zo houdt u grip op de toekomst en haalt u die voor uzelf een beetje dichterbij. Dan zet u naar de toekomst misschien een hele organisatie neer maar wel met dezelfde mensen.
Training voor managers

Ons aanbod in management trainingen

! DOEN heeft een groot aanbod aan trainingen, cursussen en workshops. Hieronder de vakgebieden waar wij trainingen in verzorgen.
Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Management

Management

Inkoop-Management

Inkoop

Commercie

Commercie

Jij !…. 100%+1…….Heb jij dat onderscheidend vermogen?

Lever jij de meerwaarde met net dat procentje meer, waardoor je organisatie succesvol is? Bereid je voor op je nieuwe rollen en taken? Niet afwachten maar DOEN. Denken, durven en doen en dan volgt bewust,bereid,bekwaam.

Voor bedrijven en instellingen Vergrijzing, ontgroening en economische groei//krimp leiden ertoe dat menselijk kapitaal uit de organisatie vloeit en vervanging niet altijd beschikbaar is. De (in company) trainingen, cursussen en workshops van ! Doen zijn erop gericht deze “know what” en “know-how” te behouden en/of te versterken zodat u klaar bent voor onvermijdelijke maar zeer welkome economische hoogtij-dagen.

Maximum Nederland

!Doen maakt onderdeel uit van Maximum Nederland. Wij helpen bedrijven en ondernemers betere resultaten te behalen. Een breed aanbod management ondersteuning die de missende puzzelstukjes vormen van ondernemend Nederland.
Maximum Nederland
Daadkracht Voor het tot stand brengen van noodzakelijke inventie,creatie en innovatie rond de kerncompetenties van de onderneming.
Soms Tijdelijk management om de correcties/doorgroei tot stand te brengen, opvang van tijdelijke personeelslacunes.
Ambities Scan voor het doorgroeien en/of corrigeren van de onderneming. (effectiviteit en efficiëntie symptomen)